brioche thermomix recept
08jul

Oranjebloesem brioche

Een luxueuze oranjebloesem brioche Thermomix recept. In dit recept gaat de Thermomix het deeg 10 min. kneden tot een professionele consistentie. Met de hand is het kneden van brioche deeg lastiger omdat het hier om een zeer zacht deeg gaat en het uiterst belangrijk is dat alle ingrediënten perfect gemengd worden.

Briochedeeg vereist een lange rijstijd. De Varoma schaal is uiterst geschikt om het deeg in de laten rijzen. Leg het deeg in een met bakpapier beklede Varoma, doe 250 g water in de mengbeker, plaats de Varoma in positie en start Fermentatie/55ºC.

Vind onderstaand het oranjebloesem brioche Thermomix recept. Variaties op oranjebloesem zijn zeker mogelijk, bijvoorbeeld rozenaroma. Voor het klassieke brioche Thermomix recept, klik hier.

Klik hier voor het brioche Thermomix recept