red velvet cake
18jun

Red Velvet cake recept

Breng je bakkerstalent tot een hoger niveau door het red velvet cake recept van Amerika’s beste banketbakker Antonio Bachour te volgen. Dankzij dit recept en de hulp van de Thermomix creëer je zelf een heerlijk decadent meesterwerk.

De vorm genaamd ‘Lovely’ die hij gebruikte voor deze magische red velvet cake is nu ook te verkrijgen via onze webshop.

Tip: op Cookidoo vind je de ‘Antonio Bachour’ collectie met onder andere dit red velvet cake recept en enkele van zijn beste recepten. Ook in de Benelux kunnen wij deze collectie opzoeken, zorg er wel voor dat je ook ‘USA’ aanduidt bij de filterfuncties. Maak indien nodig gebruik van de Google translate app die beschikt over een camera functie zodat je de instructies op je Thermomix scherm gemakkelijk kan vertalen

Vervang suiker indien gewenst met één-op-één suikervervanger Zùsto.

Klik hier voor het exclusieve Antonio Bachour red velvet Thermomix recept