15jun

Zalm op een bedje van komkommer en kervel puree

Het maximum aan sap halen we gemakkelijk uit de gehakte komkommers, peren en kervel met onze fruitpers. De pulp wordt opzij gezet, het sap bewaard als energiedrank #zerowaste.

Nadien worden de aardappelen 25 min. gekookt in het kookmandje Varoma/snelheid 1. Vervolgens worden de perfect gegaarde aardappelen geprakt en worden boter, olijfolie en de opzij gezette pulp toegevoegd.

We werken af met een heerlijke saus op basis van Boursin, witte wijn en QimiQ.

QimiQ is een revolutionaire gepatenteerde roombasis vrij van E-nummers dat zorgt voor een buitengewone binding met eender welk ingrediënt. Qimiq zorgt ook voor een volle roomsmaak ondanks het vetpercentage van slechts 15%.

Voor de presentatie gebruiken we onze handige ronde vormgevende mallen.

Klik hier voor het PDF recept